Versnellen software ontwikkeling

done - doing - to do

Juist als snelheid belangrijk is, wordt de waarde van onze multidisciplinaire teams en onze geoptimaliseerde processen pas echt goed zichtbaar. Zo zetten wij onze klanten aan het stuur van een voor hen speciaal samengesteld team met een grote ontwikkelkracht.

Wij werken voor

Sneller en effectiever

Snel valideren met prototypes

Bij ons geen lange ontwerptrajecten of watervalprojecten. Wij kunnen snel een prototype ontwerpen en bouwen zodat een concept direct bij echte gebruikers gevalideerd kan worden. Lees meer.

 

Agile Scrum Software development

Wij bouwen software op basis van de Agile Scrum Methode. Hiermee sta je zelf aan het roer wat er ontwikkelt wordt en wordt er iedere sprint verbetering van je applicatie opgelevert. Hierdoor kun je elke sprint weer inspelen op veranderende gebruikersbehoeftes en lopen de projectkosten gelijk met de geleverde waarde. Lees meer.

 

Team as a service

Wij zijn expert in het samenstellen van multidisciplinaire, internationale development teams. Deze teams bestaan uit developers in Nederland gecombineerd met developers uit onze kantoren in India. Zo zijn we dichtbij maar benutten we ook het enorme capaciteitsvoordeel van India. We kunnen een team opleiden die exclusief voor jou werkt. Lees meer

 

DevOps & High availability

Wij leveren DevOps oplossingen die jou in staat stellen op elk moment je applicatie te updaten. Onze deployment pipelines zijn uitegrust met automatische testen en onze hosting bevat pro-active monitoring op performance. Zo reageer je direct op de markt met de zekerheid dat je applicatie blijft werken. Lees meer. 

Gerelateerde cases

Schilderij van Freddy Heineken

Digitaal Museum voor de Heineken Collectie

Heineken

Dataplatform voor UNESCO

UNESCO
Twee pleisters op knie

Automatisering voor Het Rode Kruis

Het Rode Kruis
Female hand showing the Hubble Car Selector on mobile phone

Volledig geautomatiseerd wagenparkbeheer

Hubble

Hoe kunnen we jouw organisatie versterken met software development?

Laat ons je terugbellen

Of je nu een vraag voor ons hebt of simelweg even hallo wilt zeggen, neem gerust contact met ons op!

Ready for the next step?