Vertel het zonder woorden.

Of het nu gaat om een geheel nieuwe identiteit, of om een slim ontwerp bovenop je bestaande identiteit, wij zijn er voor je.

 

Branding draait geheel om het verhaal dat je wilt vertellen en de herinneringen die je wilt creëren. Het is een combinatie van de juiste lettertypen, informatieweergave, pictogrammen, foto's en illustraties. Het is de tone-of-voice die je wilt spreken. En het zijn de ideeën waar jij en je collega's achter staan. 

 

Onderzoeken

Voordat we met ontwerpen beginnen, doen we graag onderzoek naar je merkwaarden, unieke aspecten en toekomstige ambities. Om je beter te leren kennen, kruipen we in de huid van je vrienden en je tegenstanders - allemaal tegelijkertijd. Of je nodigt ons uit voor een kopje koffie en vertelt alles zelf.

Experimenteren

Experimenteren, verkennen, analyseren, helemaal opnieuw beginnen, totdat we de juiste vormen, kleuren en paletten vinden die je in het beste licht zetten. We houden van een goede uitdaging en we zijn altijd op zoek naar antwoorden op alle "waarom"-vragen.
 

Polijsten

Fine-tuning tot perfectie - een tweede, derde en vierde laag meningen, dan testen en meer. Net als ons UX-ontwerp altijd gebaseerd is op feiten en onderzoek in plaats van aannames, geven we er de voorkeur aan dezelfde benadering te gebruiken als het gaat om een creatief en identiteit design.

 

 

Logo design

Als je net begint, heb je misschien alleen maar een fris en uniek logo nodig om je merkwaarden weer te geven, zodat mensen je zullen onthouden. Samen met dat, zullen we altijd adviseren over de beste kleuren en lettertypen om te gebruiken.


 

Update identiteit

Zoek je begeleiding om je bestaande merk te vertegenwoordigen, op zoek te gaan naar de juiste paletten en je unieke tone of voice? Van complete brand books, gedrukte materialen tot geïllustreerde animaties en meer, zijn we er om te helpen.

 


Experimenteren met design 💥


 

Gehele pakket 

Voor de beste resultaten kunnen we een volledig pakket aanbieden, inclusief identiteitsontwerp, website (UX) ontwerp en alle andere materialen om je gezicht te laten zien. Gedrukt materiaal, presentaties, animaties, illustraties of bedrukte survival kits - the sky is the limit. Bekijk ook onze UX-services voor een beter inzicht.


 

Resultaten.Onze creatives.