Hubble

Volledig geautomatiseerd wagenparkbeheer

Backend

Geautomatiseerd wagenparkbeheer

Alles weten van duizenden en duizenden auto’s

Het beheer van een grote hoeveelheid leaseauto’s is een enorm karwei. Van iedere voertuig dient te worden bijgehouden wie de gebruiker is, waar de kosten geboekt moeten worden, wat de contractvoorwaarden zijn, of er schade en bekeuringen gereden zijn en nog vele andere details. Daarnaast omvat een modern wagenparkbeheer ook real-time inzicht in de benutting van het wagenpark, allocatie’s en bestellingen en een rijders portaal. Smartshore ontwikkelde samen met Hubble een oplossing die al deze processen omvat. 

Aanpak

Dedicated development team

Smartshore Ability leverde een dedicated development team dat het systeem in samenwerking met Hubble ontwikkelde.  Het team werkt op basis van de Scrum methode, aangevuld met diverse kwaliteitsboringen op het vlak van automatische tests, code kwaliteit en security.

Het team is samengesteld uit ons Nederlandse en Indiase ontwikkelteam. Zo beschikt Hubble over een development team met ‘Best of Both worlds’; dichtbij wanneer nodig en de beschikking over de slachkracht van India. 

Resultaat

Markleider in fleetmanagement

 

Inmiddels is de Hubble uitgegroeid tot een markleider voor fleetmanagement. Hubble beschikt over een vast development team van Smartshore Ability dat de oplossing onderhoudt en bouwt aan de volgende versie.
Wij werkten aan deze case
Profile-_0000s_0001_Vikas1
Profile-_0000s_0000_Vikas2

Vikas

Developer
danique-1

Danique

UX designer
Akash

Akash

Developer

Alles weten van duizenden en duizenden auto’s