Collectie van branding en design.

Identity design is een service die we met plezier doen, en hier is een verzameling van branding die we in het verleden hebben gemaakt. Of het nu gaat om een herontwerp of een geheel nieuwe branding, wij zijn er om je merk herkenbaar te maken en te laten groeien.

1 / 6

Mobilane.

 

Ze wilden hun stijl moderniseren, maar wel voorzichtig, omdat ze al bekend zijn op de internationale markt. Hun klanten variëren van architecten en tuinarchitecten tot tuiniers.

 

 

Mobilane is een bedrijf dat groen en vooral groene muren op openbare plaatsen levert, evenals grote binnen- en buiteninstallaties.

 

 

2 / 6

Pentinga.

Pentinga is een advocatenkantoor in het hart van Amsterdam. Het kantoor is gespecialiseerd in straf (proces) recht. "Rechtvaardig" en "Zen" waren de basis voor deze huisstijl.

3 / 6

MiFox.

 

MiFox Investments heeft een herkenbaar en veelzijdig logo waarmee je de naam van dit bedrijf niet zult vergeten. Ze wilden een nieuwe merkidentiteit die zowel eenvoudig als krachtig was. 

 

4 / 6

Oase Lease.


Oase Lease is specialist in het decoreren van steden met groen en bloemen. Deze gedachte is de basis van de nieuwe huisstijl met frisse en levendige kleuren en een gloednieuw logo.

5 / 6

Darthuizer groep.

Darthuizer Groep is het toonaangevende moederbedrijf in de groensector. Het familiewapen en een kroon waren de belangrijkste elementen uit het vorige logo en deze zijn geïmplementeerd in hun nieuwe identiteit.

 

 


 

6 / 6

Ommy.


 

Ommy is een app voor een online kraamdossier. Bij het ontwerpen van de identiteit waren dit de sleutelwoorden: zorgzaam, kalm en toch speels. De kleuren die we hebben gekozen zijn zacht maar levendig.

Onze creatives.

lennard-1.jpg lennard-2.jpg
Lennard
Creative director
darta-1.jpg darta-2.jpg
Darta
Visual designer
julia-1.jpg julia-2.jpg
Julia
Creative projectmanager
danique-1.jpg danique-2.jpg
Danique
UX designer