Overzichtelijke website met cursusbeheer systeem koppeling.

GO opleidingen is een opleider die zich richt op de zakelijke markt. Het vinden en inschrijven van cursussen en opleidingen moest toegankelijker worden gemaakt met een nieuwe website.

persona doelgroep jeanine.png
persona doelgroep

Jeanine (47)

Jeanine wil zich laten omscholen tot recordsmanager gezien er een nieuwe vacature bij de gemeente is en deze functie haar interessant lijkt. Via Google vindt ze GO opleidingen die de mogelijkheid biedt om zich te laten omscholen.

De briefing

Nieuwe klanten moesten gemakkelijk een cursus kunnen vinden en zich inschrijven via de website. Het aanbod van cursussen en opleidingen en het inschrijven moest met een koppeling met een extern systeem werken. Daarnaast moest de website gemakkelijk te beheren zijn.
 

Oplossing

De website haalt alle cursussen op vanuit een extern systeem en stuurt alle inschrijvingen terug. Op deze manier is de administratie automatisch en is er nog maar één systeem waarin de cursusinhoud wordt beheerd. In het ontwerp van de website is de zoekfunctie uitgangspunt voor de gebruiker, waarna er gemakkelijk door alle cursussen gebladerd kan worden.

 

 

Kleuren

 

 

Iconen