Datavisualisatie
& Dashboards.

U heeft zeer veel data. En toch is het lastig om uw bedrijf data-gedreven te sturen. Medewerkers zijn dagelijks een groot aantal uur kwijt aan het inzichtelijk maken van informatie vanuit verschillende bronnen. Dit wilt u graag veranderen!

 

Voorbeeld: Het webverkeer van Hawaii op 13 januari 2018 tijdens het valse alarm voor ballistische raketten 🚀. Ten opzichte van het gemiddelde webverkeer. 

Oplossing

Verschillende gegevensbronnen bepalen inzichten in uw bedrijfssituatie: verkoop- en voorraadcijfers, actuele beschikbaarheid van personeel of materieel et cetera. Deze gegevens zijn wel bij u beschikbaar, maar staan nog niet in één overzicht. Wij ondersteunen de marktstandaarden van tooling; daarmee realiseren we dashboards en/of Self Service BI oplossingen. Met Data Analytics en Business Intelligence krijgt u inzicht in de performance van uw organisatie. Daarnaast zetten steeds meer organisaties onze oplossingen in om trends en ontwikkelingen te voorspellen. Wij zorgen ervoor dat u zich beter kunt positioneren!


 

Resultaten.De unicorns.