Datavisualisatie
& Dashboards.

U heeft zeer veel data. En toch is het erg lastig om daar stuurinformatie uit te halen. De medewerkers zijn een groot aantal uur dagelijks kwijt zijn aan het inzichtelijk maken van informatie vanuit verschillende bronnen. Hiermee wordt het data-gedreven sturen van de organisatie duur en complex. Dit wilt u graag veranderen!

 

Voorbeeld: Het webverkeer van Hawaii op 13 januari 2018 tijdens het valse alarm voor ballistische raketten 🚀. Ten opzichte van het gemiddelde webverkeer. 

Oplossing

Verschillende gegevensbronnen bepalen inzichten in uw bedrijfssituatie: verkoop- en voorraadcijfers, actuele beschikbaarheid van personeel of materieel et cetera. Deze gegevens zijn wel bij u beschikbaar, maar staan nog niet in één overzicht. Wij ondersteunen de marktstandaarden van tooling; daarmee realiseren we dashboards en/of Self Service BI oplossingen. Met Data Analytics en Business Intelligence krijgt u inzicht in de performance van uw organisatie. Daarnaast zetten steeds meer organisaties onze oplossingen in om trends en ontwikkelingen te voorspellen. Wij zorgen ervoor dat u zich beter kunt positioneren!


 

Resultaten.De unicorns.