DevOps & high availability

DevOps & high availability: Altijd online en op elk moment deployen

Onze hosting oplossingen zorgen er voor dat jouw applicatie altijd beschikbaar is en dat updates zorgeloos worden doorvoeren. 

We implementeren oplossingen die automatisch mee-schalen op basis van het gebruik en pipelines waarmee met 1 klik kan worden gedeployed. En door onze pro-active monitoring weten we direct wanneer iets niet goed werkt of de gebruikerservaring onder druk staat.

 

Kortom: DevOps & high availability!

Wij werken voor

Pro-actief en next-gen technieken

Onze DevOps & high availability werkt op basis van Docker en Kubernetes. Zo zorgen we voor high-availability en kunnen we dynamisch meeschalen zodra er meer capaciteit nodig is.

Met onze oplossingen voor monitoring meten we continu en volledig geautomatiseerd de beschikbaarheid en de performance van een applicatie. Daardoor kunnen we al actie ondernemen voordat dit noodzakelijk is geworden.

Dankzij onze CI/CD-oplossingen is het introduceren van nieuwe functionaliteit of verbeteringen geen enkel probleem. Met onze release-pipelines kan dat met minimale downtime en zonder onnodige risico’s.

Security

Datasecurity is geen bijzaak. Onze oplossingen voldoen aan de AVG/GDRP wetgeving en wij zijn als organisatie ISO27001 gecertificeerd. Al onze oplossingen worden tevens aan een periodieke penetratietest onderworpen. 

Technieken

ISO 7001 Certificaat

Gerelateerde cases

Twee pleisters op knie

Automatisering voor Het Rode Kruis

Het Rode Kruis
RD Website op een tablet

Digital huis voor 50 jaar oude krant

Reformatorisch Dagblad
Meisje met Awe Inspired Goddess ketting

Slimme persoonlijke quiz om de verkoop te verhogen

AWE inspired

Hoe kunnen we jouw organisatie versterken met DevOps?

Laat ons je terugbellen

Of je nu een vraag voor ons hebt of simelweg even hallo wilt zeggen, neem gerust contact met ons op!

Ready for the next step?