Efficiënt zoeken & vinden van de juiste informatie.

Omslachtig zoeken op meerdere plekken? Binnen veel organisaties is het lastig om documenten te vinden, laat staan de juiste (versie van) documenten.

 

Doorgaans kan men niet in één keer zoeken in verschillende bronnen tegelijkertijd. Denk daarbij aan het zoeken binnen internetsites, intranetten, fileshares maar ook binnen excel sheets, applicaties of databases. Dat kost niet alleen veel tijd, ook beslissingen op basis van verkeerde (versies van) documenten kunnen veel geld kosten.

 

Zoeken wordt vinden: Web- & Enterprise Search

Smartshore is partner van Elastiscsearch en derhalve realiseren wij zoekoplossingen op basis van Elasticsearch. U krijgt krijgt daarbij diverse API’s waarmee een (eigen) front end implementatie kan communiceren om zodoende de beste zoekervaring op te verkrijgen. Dit allemaal in uw eigen look & feel en indien gewenst met hele specifieke zoekfunctionaliteit. 

 

Onze oplossingen ondersteunen dynamische Active Directory integratie en maakt het mogelijk om authenticatie en autorisatie te scheiden. Daarnaast kunnen er meerdere Authenticatie & Autorisatie Systemen tegelijk gebruikt worden. Onze oplossingen kunnen zowel in de cloud als on-premise gedraaid worden.

 

 
Efficiëntie, effectiviteit en flexibiliteit met goede search

Verbeterde zoekresultaten maken uw organisatie scherper en competitiever. Goede Search ondersteunt op intuïtieve wijze. Zoeken wordt vinden! 

Wij helpen klanten zoals de Rijksuniversiteit Groningen, DEME, de Koninklijke Marechaussee, KBenP en de Provincie Zuid-Holland.

 

 

Resultaten.

 

Onze search specialisten.