Let's introduce our new creative developer, Brunhilde!

Hallo, mijn naam is Brunhilde. Op het moment van schrijven 24 jaartjes jong. Ik ben bij Ability in april 2019 begonnen als creative developer. Wat een creative developer inhoudt? Heel veel creativiteit, een ton load aan logica en bugs fixing.

 

Ik bedoel: heel veel bugs. 🐛 Maar dat niet alleen! Naast de gezelligste lunch van Utrecht is er altijd plaats voor een leuk praatje met leuke collega's uit ons kleine teampje.

 

Even wat meer diepgang: ik ben namelijk begonnen als graphic designer. Wel ben ik altijd al in aanraking geweest met tech - dus volgde hierna een studie in de ICT. Al snel werd duidelijk dat ik mijn kennis voor design en logica wilde combineren. Dus eenmaal Ability binnengestroomd, werd ik al snel ingezet als designer en (front end) developer voor verschillende projecten. De afwisseling in de projecten is heel uitdagend, zo blijft mijn functie spannend!

 

Naast design en development houdt ik me bezig met het allerlaatste nieuws binnen tech, games en heb ik een liefde voor klassieke Tarantino films. 🎥

 

Misschien tot snel, ciao!

brunhilde-1.jpg
Meet Brunhilde

Design, code and  ☕️