Veiliger en sneller ontwikkelen met open source.

Met open source software bouwen wij platformen, websites, e-commerce oplossingen, portals, intranetten en extranetten die zorgen voor de verbinding tussen onze klanten en hun eindgebruikers. Open source software stelt on in staat veilig en snel duurzame applicaties te ontwikkelen.

 

 

Oplossingen die wij omarmen:
Symfony
Vue.js
React.js
Node.js

Magento (e-commerce)
Concrete5 (CMS)
Wordpress (CMS)
WooCommerce (e-commerce)
Moodle (LMS)

Typo3 (CMS)
Php
Java Script
Apache
MySQL

 

 

Onze aanpak met open source development

Kwaliteit en stabiliteit staan voorop bij het ontwikkelen van de gevormde strategie en de gemaakte UX designs. We werken gestructureerd middels versiebeheer. Alle oplossingen die we bouwen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij werken in de testomgeving en jij controleert in de acceptatieomgeving. Dit draagt bij aan een optimale en efficiënte samenwerking. Jouw gebruiker krijgt jouw open source website of open source webshop alleen te zien wanneer het écht werkt en het bijdraagt aan een verbetering in de gebruikerservaring.

 

Zo ziet dat eruit.

GrowLaunchLearnMeasureTestDeployCodeEngineerBacklogVisual designRoadmapUser journeyDefineProduct.Build.Design & learn.Strategy.Question.

Waarom
open source?

Veiligheid.


Omdat er vele mensen aan Open Source ontwikkelen worden eventuele problemen tijdig ontdekt. De community zorgt er vervolgens voor dat beveiligingspatches snel worden gedistribueerd. Je beschikt hiermee over een bijzonder veilig systeem. Nu en in de toekomst.

Onafhankelijk.


Met een systeem als TYPO3 of WordPress ben je niet gebonden aan één leverancier. Als je met een andere partij wenst te werken kun je je website eenvoudig meeverhuizen. Indien je kiest voor een eigen CMS van een webbouwer, dan is meeverhuizen vaak niet mogelijk.

Geen licentiekosten.

 

De term Open Source zegt het al. Het systeem is vrij beschikbaar. Je hoeft dus geen dure licentiekosten te betalen voor het systeem.

Samen.


Het gezegde luidt: twee weten meer dan één. In het geval van Open Source werken vaak duizenden ontwikkelaars aan een systeem. Het resultaat is een kwalitatief beter product dan een ontwikkelaar in zijn eentje ooit kan bereiken.

 

 

Marktconform ontwikkelen

De ontwikkelingen in de Open Source markt kennen een ‘open’ karakter. Hierdoor worden koppelingen met andere systemen eenvoudig gerealiseerd. Vaak worden de open standaarden uit de Open Source markt overgenomen als de standaard in de markt. Je bent er dus van verzekerd dat jouw systeem eenvoudig met andere systemen kan communiceren.


 

Resultaten.

 


Onze opersourcies.