Strapi – headless CMS

Smartshore is een internationale Strapi implementatie partner!

Smartshore is de grootste Strapi implementatie partner in Europa en Azië.

We hebben ruime ervaring met complexe Strapi – headless CMS – projecten en we zijn ook nog eens een keer officieel Strapi partner.

Een van de grote voordelen van Strapi als headless CMS is de flexibiliteit. Als headless CMS scheidt Strapi het backend content management van de frontend presentatie, waardoor meer flexibiliteit mogelijk is in de manier waarop content wordt geleverd aan verschillende apparaten en platformen. Dit betekent dat dezelfde content kan worden gebruikt voor meerdere kanalen, zoals een website, mobiele app en smartwatch, zonder dat er extra ontwikkeling nodig is.

We helpen klanten met het ontwerpen, bouwen, hosten en doorontwikkelen van web applicaties op basis van Strapi. We richten de backend in en kunnen ook frontends ontwikkelen voor Strapi, bijvoorbeeld op basis van Vue.js of React.js.

Met welke Strapi uitdaging kunnen we jou helpen?

Strapi logo

Tools en techniek

Wij werken voor

Waarom wij blij worden van Strapi

 • Headless CMS
  Strapi is een Headless CMS pur sang. In korte tijd configureer je een CMS  waarop websites, applicaties en mobile apps kunnen worden aangesloten.
 • API bootstrapping
  Het enige wat je hoeft te doen om een basis API werkend te krijgen is het definiëren van je data model. Dit geeft enorme flexibiliteit om producten aan te sluiten op het CMS. 
 • Gebruiksklaar admin panel
  Je krijgt een snel en lichtgewicht admin panel gebaseerd op uw data model, waarmee je eenvoudig content, instellingen en plugins kunt beheren.
 • Schaalbaar
  Strapi is zeer makkelijk te hosten op diverse infrastructuren, waaronder zeer schaalbare oplossingen. Zo hosten wij Strapi op basis van Docker en Kubernetes.

Hoe kunnen we jou helpen met Strapi?

Laat ons je terugbellen

Of je nu een vraag voor ons hebt of simelweg even hallo wilt zeggen, neem gerust contact met ons op!