Lead Developer.

Als Lead Developer van Smartshore krijg je verantwoordelijkheid voor de oplossingsrichting en technische realisatie bij diverse projecten.

 

 Je houdt je bezig met technische uitdagingen, developed en toets de hoofdlijnen en coördineert vervolgens de implementatie met ons eigen development team in India. Als Lead Developer overzie je het volledige software development proces op inhoudelijk en op bedrijfskundig niveau en kun je razendsnel schakelen met diverse stakeholders en in-house experts. Je werkt in een informeel, dynamisch en ambitieus team. De communicatielijnen zijn kort, internationaal en multidisciplinair.

 

Indien nodig adviseer je de klant ook inhoudelijk over de beste oplossing. Je helpt met het vullen van de backlog en indien nodig zijn je collega’s altijd dichtbij om te helpen. Je bent betrokken bij verschillende projecten met complexe technische uitdagingen. Zo doe je bijvoorbeeld research naar mogelijke oplossingsrichtingen en coördineer je de realisatie met het team in India. Indien nodig help je met het vullen van de backlog, adviseer je de klant inhoudelijk over de beste oplossing en het maak je specificaties.

 

Je komt te werken in een jonge en inspirerende omgeving. We hebben serieuze groeiplannen en zoeken fanatiekelingen die hieraan willen meebouwen. We bieden veel vrijheid en dynamiek en team is zeer gepassioneerd.


 

 

Over ons
 

Wij zijn Smartshore & Ability. Het Smartshore team is specialist in development van complexe software. Het Ability team is expert in design en User Experience. We werken voor internationale klanten, vanuit Nederland, Canada en India, met de laatste technieken en ‘Agile by Nature’. We bestaan uit ongeveer 45 mensen en zijn groeiende. We werken voor klanten zoals Provincie Zuid-Holland, Heineken, Rijkswaterstaat, Deme Group, Het Rode Kruis, InCase en VoiceBooking.com. Daarnaast zijn we Elastic Search partner en bouwen we aan Enterprise Search oplossingen.

 

In ons kantoor in Utrecht heerst een informele cultuur; we lunchen samen, hebben een kantoorhond en een wekelijkse borrel. 

Wat ga je precies doen?

 • experience.svg Je doet research en development naar mogelijke oplossingsrichtingen voor complexe maatwerkoplossingen.
 • chat.svg Je adviseert onze klanten en development team(s) over de (technische) oplossing.
 • develop.svg Indien nodig stel je de backlog op van de oplossing of werk je de globale architectuur uit.
 • love.svg Je geeft richting of helpt mee met bouw, maar coördineert ook de realisatie van de oplossing met het (Indiase) development team in de rol van Software Architect of Lead Developer.
 • develop.svg Je levert de gerealiseerde code en oplossing

Wat zoeken wij?

Jouw profiel heeft de volgende kenmerken:

 • experience.svg Je bent flexibel, leergierig, enthousiast, zelfsturend en pro-actief.
 • vacay.svg Je bent inmiddels een aantal jaar ervaring als Medior Developer en wil een stap maken.
 • fun.svg Je hebt hands-on ervaring in 1 of meerdere software development omgevingen zoals PHP, Vue.js, ElasticSearch, Node.js en/of Javascript.
 • utrecht.svg Je spreekt Engels en het lijkt je leuk om in onze internationale omgeving te werken met zowel internationale klanten als development team.
 • voorburg.svg Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • chat.svg Je bent stressbestendig en bent in staat bij meerdere projecten tegelijk betrokken te zijn..

Vanuit Smartshore-Ability hebben we prima kanalen om onze kandidaten te bereiken. We zijn dus niet op zoek naar recruiters die ons daar bij willen helpen. Daar zijn we graag duidelijk over.

 

 

 

 

Jouw directe collega's.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten?

Ik kom graag op gesprek